Cebex e-shop, EButiken.nu webbshop, e-butik
 English  Svenska
Nyheter
CEBEX KERAMIKPRODUKTER: Allt du behöver för keramik- och glastillverkning. Mer än 10 000 produkter väntar på våra stora lager!
CEBEX GLASPRODUKTER: Allt du behöver för glas- och keramiktillverkning. Mer än 10 000 produkter väntar på våra stora lager!
Kära Cebex kunder, 
CEBEX GLASPRODUKTER: Nordens största sortiment väntar på dig, välj bland mer än 10 000 produkter för glas- och keramiktillverkning!
Covid-19


OBS! Vår butik i Malmö är tyvärr fortfarande stängd men vi hoppas att vi snart kan öppna upp den igen. Under tiden har vi underlättat för avhämtning av varor, både före och efter arbetstid (Klicka här eller på bilden ovan och läs mer). Saknar du en faktura från oss?

Fakturor skickas vanligtvis till den e-mail adress du uppgett. Skulle inte fakturan dyka upp så beror det sannolikt på att den hamnat i ett spamfilter eller din skräppost. För att minska risken för detta så kan man göra följande:

1) Lägg till oss i din adressbok, det minskar risken för att mailet klassas som spam.

2) Markera ett mail från oss som hamnat i mappen SKRÄPPOST och välj "INTE SKRÄPPOST" (du talar då om för ditt mailprogram att det inte är skräppost). Detta görs på olika sätt i respektive program... (Outlook på datorn: Högerklicka och välj SKRÄPPOST / MARKERA SOM ICKE SKRÄPPOST).


Kära Cebex kunder

snart stänger vi på Cebex för semester. Vi har stängt v29-v31. Observera att även e-butiken är stängd, så alla ordrar som läggs
börjar hanteras när vi öppnar igen den 9/8. 
För att vara säkra på att få era leveranser innan vi stänger för semester så bör order läggas senast fredag 9/7.

Copyright © 2010 - 2021 Cebex e-shop | Med reservation för tryckfel och förändringar. | Powered by Talex Webshop