Välkommen till Cebex!


Vänligen hjälp oss att ge dig korrekt information, ditt val nedan påverkar moms och transportssätt.



Privatkund

Företagskund

Offentlig sektor

Jag är redan kund, logga in mig
Epostadress
Lösenord
Har du glömt lösenordet? Inga problem, klicka här så skickar vi det via epost. Har du inte fått det inom några minuter så kolla i din skräppost eller spamfilter.

UGN CERAMA ELS 480 SC
[51ELS480SC]

PROFESSIONELL KERAMIKUGN  1320°C |  480L

ELS-serien består av fem frontmatade ugnar som främst har konstruerats för den professionella verkstaden eller utbildningsverksamheten. Elementen är upphängda på steatitrör (sidor, bakvägg, botten och dörr) som ger fri värmestrålning från fem sidor, ökad livslängd på elementen och en jämn temperatur i hela brännkammaren.


Den utdragbara bottnen ger en rad ergonomiska fördelar och gör ugnen möjlig att sätta från tre håll, en konstruktion som innebär att man slipper spår i golvet som traditionella vagnugnar normalt behöver samtidigt som man får fördelen med att ugnen inte tar mer plats än en normal kammarugn när dörren är stängd.

Ugnarna styrs med kontrollenhet G20-20 ALL IN [57G2020], en kontrollenhet som är framtagen och anpassad för den Skandinaviska marknaden och ger dig full kontroll och säkerhet genom hela bränningen. Klicka på art.nr ovan för att komma till produkten.

OBS! Klicka på symbolen "Data" till vänster om produktbilden och läs mer om våra ugnar i ELS-serien.

Kontakta oss så hjälper vi dig att ta fram ett fint ugnspaket till konkurrenskraftiga priser!

   
Antal:
 
 0:00 
     Beställningsvara