Välkommen till Cebex!


Vänligen hjälp oss att ge dig korrekt information, ditt val nedan påverkar moms och transportssätt.



Privatkund

Företagskund

Offentlig sektor

Jag är redan kund, logga in mig
Epostadress
Lösenord
Har du glömt lösenordet? Inga problem, klicka här så skickar vi det via epost. Har du inte fått det inom några minuter så kolla i din skräppost eller spamfilter.

Ugn Cerama Topp SC-150
[51SC150]

TOPPMATAD KERAMIKUGN  1300°C | 150L

Hög hantverkskvalitet och know how, gör dessa ugnar unika med hänsyn till brännekonomi, hållbarhet och finish. Användningsområdet är mycket brett och täcker de flesta behov för att bränna glas, porslinsmålning, lergods, stengods samt porslin.


Det breda temperaturområdet bidrar också till stor flexibilitet i det konstnärliga arbetet och är därför ett utmärkt val för dig som arbetar som konsthantverkare, lärare på skolor och institutioner eller keramiker.

Ugnarna i SC-serien levereras kompletta med en sats sättmaterial och CEE-anslutning (jordad Schuko-kontakt för 1-fas modellen) för enkel installation. Anslutning till automatik görs enkelt via ett CPC-14 stick. Till denna serie ugnar rekommenderar vi automatik G20-20 ALL IN [57G2020] som är vårt "flaggskepp" bland automatiker. 

Klicka på symbolen "DATA", till vänster om produktbilden, för att ladda ner ett datablad.

Klicka på symbolen "MANUAL", till vänster om produktbilden, för att ladda ner en bruksanvisning.

OBS! Att välja rätt ugn, kontrollenhet och utrustning kan vara krångligt då behovet varierar från fall till fall. Av det skälet är produkterna inte prissatta på nätet. Kontakta oss för rådgivning så hittar vi ett paket, som passar just dig, till ett konkurrenskraftigt pris.

Automatik:
Antal:
 
 0:00 
     Beställningsvara
 Stengodsglasyr 5502 Vit
 Stengodsglasyr 1390 Grön, Matt
 Flytvikt
 Stengodslera CS770 Röd 0-0.5/25%   10 kg
 Stengodsglasyr 1305 Djupblå, Blank
 Stengodsglasyr 5552 Havsblå