Välkommen till Cebex!


Vänligen hjälp oss att ge dig korrekt information, ditt val nedan påverkar moms och transportssätt.Privatkund

Företagskund

Offentlig sektor

Jag är redan kund, logga in mig
Epostadress
Lösenord
Har du glömt lösenordet? Inga problem, klicka här så skickar vi det via epost. Har du inte fått det inom några minuter så kolla i din skräppost eller spamfilter.

Penselglasyr C2C Röd, Matt 500 g
[2325]

Glasyrserie C2C är utvecklad efter Cradle to Cradle principen - en global certificering som är inspirerad av naturen, där överskottet av material från en produkt inte har en hindrande effekt på det naturliga kretsloppet. Läs mer om Cradle to Cradle i vår broschyr eller se vår film (se länkar till vänster om produktbilden). 

Glasyrerna är godkända för kontakt med livsmedel och tåler maskindiskning.

Användning: Skaka eller rör om glasyren före användning. Har glasyren stått länge utan omrörning, kan en del av vattnet ha förångats. Då penselglasyrerna är vattenbaserade, kan de förtunnas med lite vatten. Vid överdosering av vatten, försämras penselegenskaperna.

Pensla ut glasyren med en mjuk pensel på det skröjade godset. Börja med de stora ytorna, låt glasyren torka ett litet tag och lägg därefter på ett nytt lager glasyr. Pensla på 2-3 lager i både lodrät och vågrät riktning för att få en bra täckning utan synliga penseldrag.

Skakas väl! Med 1-2 penseldrag erhålles halv-transparenta färger medan täckande färger uppnås med 3 strykningar (1 min mellantorkning).

Förpackning:500 g
Temperatur:1220-1260 °C
FCM:Ja
Maskindisk:Ja

Antal:
 
 204:00 
    Finns i lager
 Penselglasyr 21 Transp, Blank   500 g
 Oxidpenna - Kopparoxid
 Fritta Raku 169           2 kg
 Gipsplatta till drejskiva, Ø 29 cm
 Målarmedium cm2          400 g
 Lergodsglasyr 1019 Vit, Blank    5 kg