Ugn Cerama Topp SC-200
[51SC200WEB]

TOPPMATAD KERAMIKUGN  1300°C | 200L

Hög hantverkskvalitet och know how, gör dessa ugnar unika med hänsyn till brännekonomi, hållbarhet och finish. Ugnarna är producerade av tyska Rohde och bygger på deras modellserie MCC. Användningsområdet är mycket brett och täcker de flesta behov för att bränna glas, porslinsmålning, lergods, stengods samt porslin.


Det breda temperaturområdet bidrar också till stor flexibilitet i det konstnärliga arbetet och är därför ett utmärkt val för dig som arbetar som konsthantverkare, lärare på skolor och institutioner eller keramiker.

Ugnarna i SC-serien levereras kompletta med en sats sättmaterial och CEE-anslutning (jordad Schuko-kontakt för 1-fas modellen) för enkel installation. Anslutning till automatik görs enkelt via ett CPC-14 stick. Till denna serie ugnar rekommenderar vi automatik G20-20 ALL IN [57G2020] som är vårt "flaggskepp" bland automatiker. 

Klicka på symbolen "DATA", till vänster om produktbilden, för att ladda ner ett datablad.

Klicka på symbolen "MANUAL", till vänster om produktbilden, för att ladda ner en bruksanvisning.

OBS! Att välja rätt ugn, kontrollenhet och utrustning kan vara krångligt då behovet varierar från fall till fall. Av det skälet är produkterna inte prissatta på nätet. Kontakta oss för rådgivning så hittar vi ett paket, som passar just dig, till ett konkurrenskraftigt pris.

Antal:
 
 0:00 
     Finns i lager