Välkommen till Cebex!


Vänligen hjälp oss att ge dig korrekt information, ditt val nedan påverkar moms och transportssätt.



Privatkund

Företagskund

Offentlig sektor

Jag är redan kund, logga in mig
Epostadress
Lösenord
Har du glömt lösenordet? Inga problem, klicka här så skickar vi det via epost. Har du inte fått det inom några minuter så kolla i din skräppost eller spamfilter.

Kavlingsbord med plattor
[3865.S]

Det perfekta kavlingsbordet för lärare och keramiker som behöver ett fullt fungerande kavlingsbord men har begränsat utrymme.

Kavlingsbordet har två valsar med en finmaskig, diamantliknande räffling i metallen som ger ett bra grepp i duken. Den nedre valsen vrids med hjälp av handtaget, men kan inte röra sig vertikalt. När den roterar så driver den översta rullen genom en kugghjulsutväxling.

Den övre valsen både roterar och kan justeras uppåt och nedåt. Med ett enkelt handgrepp justerar man steglöst den övre valsen som ger möjlighet att få allt från lövtunn till 5 cm tjocka lerplattor. En referensskala möjliggör inställning med en noggrann av 1/100 av en tum.

Konstruktionen ger stor flexibilitet i att göra plattor. Mycket tunna, genomskinliga porslinsplattor och tjocka, kraftigt strukturerad arkitektoniska plattor tillverkas med samma enkelhet. En bred mångfald av andra texturerade material och föremål kan passera genom maskinen längs med leran. Lerplattorna kan rullas i båda riktningarna.

Konstruktion
Både chassi och valsar  är tillverkade av gjutna och noggrant utfrästa delar av en speciell och hållfast legering av aluminium. Kuggväxlarna är gjorda av de starkaste material som finns tillgängligt för denna applikation, nylon eller stål.

Bussningar är tillverkade i nylon och resterande delar (förutom växel och vred) är bearbetat stål.
Metallytorna är zinköverdragna med en beständig pulverlack. Så gott som inget underhåll krävs, och enkelheten i konstruktionen garanterar att ev. behov av underhåll görs snabbt och enkelt.
  
- Varje del noggrant utformade och tillverkade för avsett ändamål. Ingen off-the-shelf eller sämre delar eller material.
- Rostfri och praktiskt taget underhållsfri design.
- Inga klumpig eller tung hantering av skivor.
- Inga kedjor, vajrar eller gjutjärnsdelar.
- Steglös tjocklek från 0 - 5cm.
- Plattor kan rullas i båda riktningarna.
- Lerplattor med upp till 55 cm bredd, längden begränsas endast av utrymmet och duken.


Antal:
 
 13.130:00 
     Finns i lager
 Plastburk med skruvlock 500 ml
 Plastburk med skruvlock 750 ml
 Glas Workshop
 Plastburk med skruvlock 1000 ml