Välkommen till Cebex!


Vänligen hjälp oss att ge dig korrekt information, ditt val nedan påverkar moms och transportssätt.Privatkund

Företagskund

Offentlig sektor

Jag är redan kund, logga in mig
Epostadress
Lösenord
Har du glömt lösenordet? Inga problem, klicka här så skickar vi det via epost. Har du inte fått det inom några minuter så kolla i din skräppost eller spamfilter.
Ugnar

Ugnen är inte bara verkstadens största investering, utan även den viktigaste och kanske även den mest spännande. Därför är det viktigt att man får rätt rådgivning och hjälp, både före och efter köpet.

Det ska vara tryggt att handla en ugn hos oss!
Ugnar är något vi kan! Cebex har levererat mer än 10 000 ugnar genom åren, allt från traditionella glas- och keramikugnar till professionell tillverkning och Heat Treatment. Med vår erfarenhet kan du känna dig säker på att få rätt utrustning.

Att få förtroendet och få leverera en ugnslösning till en kund ser vi som starten på en långsiktig relation där vi ska kunna ge bra service och erbjuda reservdelar under många år. För att klara detta har vi byggt upp en hel ugnsserviceavdelning som har till uppgift att ge dig den hjälp du behöver.

För oss är det viktigt att du får rätt ugn och utrustning så vi vill gärna prata med dig om dina planer. Kontakta oss för rådgivning så tar vi fram det perfekta paketet tillsammans, dessutom till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Av den anledningen är våra ugnar inte prissatta på vår web.

 Keramikugnar
Keramikugnar

 Glasugnar
Glasugnar

 Kontrollenheter & Käglor
Kontrollenheter & Käglor

 Eldfasta material
Eldfasta material