Cebex e-shop, EButiken.nu webbshop, e-butik
 English  Svenska
Nyheter

Leverans

Cebex utleveranser
Det sker en hel del arbete när beställningen tagits emot, inte minst på lager och logistik som ska hantera mer än 10 000 order per år.

Många av produkterna är också tunga att hantera, behöver vägas upp eller kräver extra arbete med emballaget som t.ex. våra leror, glasyrer och glasskivor. Trots det så har vi som mål att ha godset klart för leverans inom en arbetsvecka från beställningsdatum. Avvikelser kan dock förekomma om varan är en beställningsvara eller om den tillfälligt är slut.

 

 

 Lager

 Order


Beställningen tas emot
Oavsett om du gjort din beställning via hemsidan, mail, eller per telefon så printas din order ut till lagret samma dag eller nästkomande dag beroende på tidpunkt.

Vår personal ser samtidigt till att ordern kommer rätt in i systemet och vid. ev. fel kontaktas kunden.

 


Vad kostar det?
F
raktkostnaden varierar beroende på vikt och post-nr och om dina varor kräver extra emballage som t.ex. en pall. För postpaket till-kommer ingen emballageavgift.

Pallavg: 1st EUR-pall = 110:-, 1 st 1/2-pall = 55:-, 1/4-pall = 35:-. Priserna är angivna exkl. moms.

 Truck

Lagerhantering
Ordern packas. En del material ska vägas upp, produktetiketter ska sättas på och sedan placeras varorna i kartonger på pall. Vissa produkter som t.ex. glasskivor kräver extra emballage. OBS! Vissa varor hämtas på vårt
lager i Danmark.

 

 Utleverans

 

 Lastning

Utleverans
Godset står nu klart för utleverans och transportetikett ska skrivas ut. Cebex har on-line med Posten vilket betyder att du som kund kan följa din leverans i samma stund som godset rullar ut från lagret.


 

Cebex skickar med Posten
Posten är sedan en lång tid tillbaka vår transportör av varor inom Sverige. En viktig anledning till detta är deras stora distributionsnät som sträcker sig över hela landet, till både privata kunder och företag.

Posten har också jobbat hårt på miljösidan vilket ligger i linje med Cebex miljötänkande.

Fraktkostnader för Posten MyPack
(Klicka här)

 Scanner

Spåra sändningen 
Om du lämnar mobilnr eller mail-adress så skickar vi ett Kolli-ID och du kan se var godset befinner sig. Transporttiden varierar beroende på fraktsätt och leveransadress men oftast tar det ca 2-3 dagar för Posten att nå fram.

 

Copyright © 2010 - 2021 Cebex e-shop | Med reservation för tryckfel och förändringar. | Powered by Talex Webshop