Välkommen till Cebex!


Vänligen hjälp oss att ge dig korrekt information, ditt val nedan påverkar moms och transportssätt.Privatkund

Företagskund

Offentlig sektor

Jag är redan kund, logga in mig
Epostadress
Lösenord
Har du glömt lösenordet? Inga problem, klicka här så skickar vi det via epost. Har du inte fått det inom några minuter så kolla i din skräppost eller spamfilter.

Leverans

Välkommen till Nordens största lager

Cebex ingår, tillsammans med systerföretaget Cerama, i gruppen Scandinavian Ceramics som är Nordens största leverantör av produkter för glas och keramiktillverkning. På vårt huvudlager i Danmark hanteras ca 25 000 order årligen. Leveransförmågan är hög, oftast kan vi leverera även tungt gods som ugnar och maskiner inom en arbetsvecka.

Cebex utleveranser

Det sker en hel del arbete när beställningen tagits emot, inte minst på lager och logistik i Malmö som ska hantera mer än 10 000 order per år. 
Många av produkterna är tunga att hantera, behöver vägas upp på vårt huvudlager i Danmark eller kräver extra arbete med emballaget som t.ex. glasyrer och glasskivor.

Trots det så har vi som mål att ha godset klart för utleverans inom en arbetsvecka från beställningsdatum. Avvikelser kan däremot förekomma för beställningsvaror eller om  varan tillfälligt är slut på lagret.

 

 Cebex Lager


Cebex Logistik

När allt är packat och klart för utleverans så produceras transportetiketter och godset blir kort därefter hämtat av transportören. I nästan samma stund så går det iväg en avisering med spårningslänk så att du kan följa din leverans, från nästintill i samma stund som godset rullar ut från vårt lager till slutförd leverans.

Cebex samarbetar, sedan många år, med Post Nord som ligger i linje med vårt miljötänk och de blev nyligen rankade till guldnivå i International Post Corporations (IPC) årliga ranking.

Post Nord
 


Priser för frakter och emballage


De flesta av våra produkter blir packade i pallanpassade wellpapplådor som antingen skickas separat eller placerade på godkända EUR-pallar och halvpallar. Vi krympplastar alltid pallen för bästa hållbarhet. För en del av dessa emballage tvingas vi ta ut en mindre emballagekostnad.

F
raktkostnaden varierar beroende på vikt och post-nr och om dina varor kräver extra emballage som t.ex. en pall. Som kund hos oss så får du rabatter på Post Nords avgifter, dessa beräknas automatiskt i kassan vid utcheckning. 

Pall- och emballageavgifter 
EUR-pall: 110:-, 1/2-pall: 65:-, 1/4-pall: 45:- (priserna är angivna exkl. moms).

Specialpallar (endast vid ugnsleveranser, leverans av glasskivor eller sjötransporter) beräknas vid förfrågan. För normala paketleveranser (Post Nord Parcel och Post Nord MyPack) tillkommer inga emballageavgifter.
Pallets