Cebex e-shop, EButiken.nu webbshop, e-butik
 English  Svenska
Nyheter
Ugnar

Ugnen är inte bara verkstadens största investering, utan även den viktigaste och kanske även den mest spännande men vägen till ett lyckat ugnsköp handlar inte bara om att välja rätt tekniska egenskaper. Det är faktiskt en hel del att tänka på före ugnsköpet...

Det ska vara tryggt att handla en ugn hos oss!
Ugnar är något vi kan! Cebex har levererat ca 10 000 ugnar genom åren, allt från traditionella glas- och keramikugnar till professionell tillverkning och Heat Treatment. Med vår erfarenhet av ugnar och brännprocesser kan du känna dig säker på att få rätt utrustning.

Att äga en ugn innebär oftast en långsiktig relation till en leverantör som skall kunna ge service och tillhandahålla reservdelar under många år. För att klara detta har vi byggt upp en hel ugnsserviceavdelning som har till uppgift att ge dig den hjälp du behöver.

OBS! Att välja rätt ugn, automatik och utrustning kan vara lite krångligt då behovet varierar från fall till fall. Av det skälet är de olika produkterna inte prissatta på nätet. Kontakta oss för rådgivning så hittar vi ett paket som passar just dig och till mycket konkurrenskraftigt pris.

 Keramikugnar
Keramikugnar

 Glasugnar
Glasugnar

 Övriga ugnar
Övriga ugnar

 Kontrollenheter & Käglor
Kontrollenheter & Käglor

 Eldfasta material
Eldfasta material

Varukorg
...är tom
Alla priser visas:
Exkl. moms
 Ändra till inkl. moms 
Valutor
Copyright © 2010 - 2021 Cebex e-shop | Med reservation för tryckfel och förändringar. | Powered by Talex Webshop