Välkommen till Cebex!


Vänligen hjälp oss att ge dig korrekt information, ditt val nedan påverkar moms och transportssätt.Privatkund

Företagskund

Offentlig sektor

Jag är redan kund, logga in mig
Epostadress
Lösenord
Har du glömt lösenordet? Inga problem, klicka här så skickar vi det via epost. Har du inte fått det inom några minuter så kolla i din skräppost eller spamfilter.

Covid-19

Covid-19

(Senast uppdaterad: 2021-09-13)


Opening hours

Inte ens en pandemi har kunnat ändra på våra öppettider på kundservice (09-16, mån-fre) och nu kan vi också glädjas åt att vår butik på Erlandsro gård har öppnats upp igen. Naturligtvis håller vi fortfarande avstånd och följer råden som Folkhälsomyndigheten gått ut med, se "Vi kan alla hjälpas åt" nedan.

Hjärtligt välkomna kära kunder!

Lager och intern logistik

I Sverige arbetar vårt lager under trygga former och kan fortsatt hantera våra utleveranser men av samma anledning som våra åtgärder för butiken så har vi vidtagit försiktighetsåtgärder för alla avhämtningar.

Det går fortfarande bra att hämta varor under dagtid men vi behöver veta i god tid vad du behöver så att vi hinner sätta ut godset utanför vårt lager. Efter att vi mottagit din beställning så får du ett sms eller email om när din beställning står klar för avhämtning. Det går också bra att hämta varor efter kl. 16.00, tala bara om vilken dag du vill hämta så ställer vi ut varorna vid  lagerporten i rätt tid.

På vårt lager i Danmark har vi däremot tvingats införa nya rutiner som gör att vår leveranskapacitet inte är lika hög som i vanliga fall. Detta kan också påverka leveransförmågan i Sverige men vi gör allt vad vi kan för att du ska få dina varor. Är det någon leverans eller produkt som du undrar över så tveka inte att ta kontakt med oss så ska vi hjälpa dig så gott vi kan!

Transport-Sweden

Vi levererar allt med Post Nord som just nu jobbar mycket hårt med att minska risken för driftsstörningar och se till att våra leveranser kommer fram på ett bra sätt men, precis som för oss och många andra verksamheter, kan leveranstiderna och deras svarstider bli något längre.  

Avisering
Du får fortsatt avisering via sms eller email beroende på dina egna val.


Kvittenser
PostNord i Sverige, Danmark, Finland och Norge har valt att tills vidare inte ta emot kvittenser på försändelser. Istället kvitterar chauffören utlämnandet.

Leverans till anvisad plats
Från och med den 13 mars levereras gods till vårdhem och äldreboenden till lastkaj eller godsmottagningsplats och inte till anvisad plats. Beslutet gäller tills vidare.


We can all help


På Cebex har vi infört en hel del nya rutiner för att minska risken för smittspridning så här kommer några tips som du kanske kan ha nytta av:

1) Tvätta händerna regelbundet och använd gärna Alcogel om tvål saknas där du befinner dig. Tvål och varmt vatten är det absolut bästa alternativet då detta både dödar och sköljer av bakterierna. Tvätta händerna i tvål under minst 30 sekunder.

2) Som alltid vid influensatider, undvik fysisk kontakt med människor som du misstänker är sjuka. Vid behov av att hosta eller nysa så gör detta i en näsduk eller i armvecket, inte i handen. Håll säkerhetsavståndet på 1m som Folkhälsomyndigheten gått ut med. I dessa tider är det extra viktigt att visa hänsyn mot andra som befinner sig i din omgivning.

3) Stanna hemma vid minsta förkylningssymptom. Har du en misstanke om smitta ska du kontakta Vårdguiden 1177 och informera dem om var man har varit och om ev. symptom.

4) Intensifierad renhållning, försök att vara extra noggrann med rengöring av alla kontaktytor.

5) Undvik att röra ögon, näsa och mun. En allmänt förebyggande åtgärd mot luftvägsinfektioner är att undvika att röra vid ögon, näsa och mun då smitta sprids genom slemhinnorna.

6) Följ Folkhälsomyndighetens restriktioner (klicka här)!